Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Όποιος πειράξει τον κ. Παπανδρέου : Θα γίνει μακελειό !

Πήξαμε στους “καθηγητές”.
Χορεύτριες χρειαζόμαστε!

Θέλω να συγχαρώ τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου για το σεβασμό που επιδεικνύει προς τους νόμους, τη δικαιοσύνη και τους κοινοβουλευτικούς μας θεσμούς.
Εύχομαι να παραμείνει πολλά ακόμα χρόνια στην πολιτική. Έτσι θα γλυτώσουν οι φοιτητές μας από τις απόψεις του.

Ο Λοβέρδος επιχειρώντας να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ και να προσεταιριστεί του οπαδούς του παπανδρεϊσμού στη κούρσα της αρχηγίας, τους ξεπέρασε όλους! Δηλαδή μετά τήν μεταστροφή  Πάγκαλου, άρχισαν να γλείφουν την οικογένεια Παπανδρέου, Βενιζέλος, Χρυσοχοίδης και τώρα έρχεται ο Λοβέρδος να μας δείξει το πολιτικό του βάθος.

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος μπορεί να βλέπει περήφανος απο ψηλά.
Μας κληρονόμησε άξιους συνεχιστές! που έλεγε; Ντενεκέδες … ξεγάνωτους

¨Κάτω τα χέρια απ’τον Αντρέα¨, φώναζαν την εποχή τού ειδικού δικαστηρίου.Αυτές είναι οι πρακτικές τους. Χρησιμοποιούν τον φόβο, τους εκβιασμούς και την αποθάρρυνση, ώστε να ελέγχουν τα πρόβατα που τους ψηφίζουν.

Είναι το λιγότερο διασκεδαστικό να ακούς έναν υποψήφιο αρχηγό ενός κόμματος που εκπροσωπεί ένα μεγάλο πολιτικό σχηματισμό, να απειλεί και να καταδικάζει τον νομικό έλεγχο πολιτικών προσώπων. Πράγμα που σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θεωρείται αυτονόητο.

Είναι διασκεδαστικό να ακούς ένα καθηγητή συνταγματικού δικαίου, να κηρύττει και την τυπική κατάργηση της ισονομίας που θεωρητικά υπάρχει στην χώρα μας.

Προφανώς ο ΓΑΠ ο οποίος διέπραξε αδικήματα σαφώς πολύ χειρότερα από αυτά που διέπραξαν σημαντικοί πολιτικοί όπως ο Jacques Chirac, Alain Juppé και τον Dominique de Villepin για να αναφέρω μόνο : έναν πολιτικό που διατέλεσε πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας και δυο που διατέλεσαν πρωθυπουργοί της Γαλλίας.
Φυσικά, οι πολιτικοί αυτοί κάθισαν στο σκαμνί για υποθέσεις διαφθοράς,  που μόνο ως αστείες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου.

Υπάρχει φυσικά και το παράδειγμα του έτερου σοσιαλιστή και φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου, το Μπετίνο Κραξι. Αυτής της λαμπρής στην κυριολεξία φυσιογνωμίας της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, ο οποίος διατέλεσε και αυτός πρωθυπουργός της Ιταλίας και πέθανε στην βίλα που του είχε παραχωρήσει στην Τυνησία ο έτερος σοσιαλιστής ηγέτης ο Ben Ali.

Αποτελεί πραγματικά απορίας άξιο πως σε άλλες χώρες, Πρωθυπουργοί καταδικάζονται, σε ποινές φυλάκισης για τα έργα τους και η παρουσία τους στην δημόσια ζωή τερματίζεται μετά από δικαστικές έρευνες και διαδικασίες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα καθηγητές συνταγματικού δικαίου, απαιτούν με όρους κουτσαβακισμού, να μην διερευνηθούν τυχών ευθύνες που μπορεί να διέπραξε ο Γεώργιος Ανδρέας Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου.

Ας ξεκινήσει λοιπόν ο καθηγητής το διάβασμα ξανά από την ανάγνωση της λέξης «ισονομία» όσον αφορά το συνταγματικό δίκαιο. Τέλος ας μάθει να χορεύει και κανέναν ζειμπέκικο -μακελάρικο- χορό όπως χορεύει και ο Γιωργάκης και ας αφήσει τα μακελειά. Γιατί δεν απευθύνετε σε ένα ηλίθιο λαό,
... Αλλά δυστυχώς γνωρίζει που απευθύνετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου