Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ένας Σοσιαλιστής Βραβεύεται


Μεγάλες Στιγμές για τον Ελληνισμό

Τώρα που οι γερμανοί έδωσαν το βραβείο QUADRIGA στον Πρωθυπουργό μας, ο Πρωθυπουργός μας  κατάλαβε...  9 μήνες μετά... ότι έπρεπε να απευθυνθούμε πρώτα στη "Σοσιαλιστική" Κίνα και μετά σε αυτούς που διοικούν την Ελλάδα από το 1832. Έτσι πλέον  μπορώ να πω ότι είμαι πολύ πιο ήσυχος τα βράδια σχετικά με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης της χώρας.

Ασφαλώς μετά το βραβείο QUADRIGA,  το βραβείο που λαμβάνει καθημερινά ο Γιώργος και η κυβέρνηση του,  είναι το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Αλλά αυτό καθόλου δεν με απασχολεί εφόσον έτσι και αλλιώς η διακυβέρνηση δεν γίνεται από την εδώ κυβέρνηση αλλά από την άλλη : την  Ευρωπαϊκή και Αμερικανική ολιγαρχία του πλούτου και της πολιτικής.

Οι σύντροφοι κινέζοι από την περασμένη άνοιξη είχαν πει ότι θα αγοράσουν ελληνικά ομόλογα αν πρώτα διασφαλιστεί ότι αυτά θα έχουν αντίκρυσμα...  με κάποιες συμφωνίες.

Την ίδια στιγμή η Ελληνική κυβέρνηση με διπλωματικά εργαλεία κατάφερε το απίστευτο !

Κατάφερε να μην στραφεί στη Κίνα για δανεισμό...  ενώ με μεγάλη ευκολία στράφηκε στο ΔΝΤ μέσω της ΤρόΪκα,  επειδή δεν μπορούσε να στραφεί απ'ευθείας στο ΔΝΤ γιατί η χώρα μας είναι μέλος της Ε.Ε. και της Ε.Ν.Ε.(ευρωπαϊκής νομισματικής ένωσης).

Τα πράγματα είναι τόσο μα τόσο απλά.

Όλα έγιναν για τι τράπεζες. Οι τράπεζες....  οι οποίες δεν είχαν αντίκρυσμα στις ξένες τράπεζες...  γιατί απλά οι ξένες τράπεζες δεν τις δανειοδοτούσαν έστω και πλασματικά,  εξαιτίας της μηδενικής σχεδόν αξίας των ελληνικών ομολόγων αλλά και άλλων παραγόντων.

Τώρα που σώσαμε την γερμανική οικονομία, τώρα που οι στερήσεις "πληρώνουν" τις στερήσεις ετών των ευρωπαΐων πολιτών που εδώ και χρόνια αγόραζαν με το γραμμάριο τα τυριά, τα αγγούρια , τα κρέατα και τα φρούτα....  ενώ εμείς "ξεσκιζόμασταν" στα κεφαλάκια Γαλικού Καμαμπέρ και στον τεράστιο πλασματικό μας πλούτο. Με αποτέλεσμα το τεράστιου καταναλωτικό δανεισμό των ελληνικών νοικοκυριών σε μη παραγωγικά δάνεια όπως :  διακοποδάνεια, Πασχαλοδάνεια, Καλοκαιροδάνεια, Χριστουγεννοδάνεια και κάθε λογής δάνεια...
Φάτε την λοιπόν...  τώρα, ας υποστούμε τις συνέπειες.
Αλλά ας μην τα ξαναχώσω πάλι και γίνομαι ... και κακός... Λουστείτε τα !

Γιά τα δεινά που η χώρα έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, ένα είναι το συμπέρασμα:

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ !

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ QUADRIGA που οι Γερμανοί έδωσαν στον Γιώργο και αυτός με τη σειρά του μας το αφιέρωσε !

Βασικά ....... μου το αφιέρωσε !

Νιώθω υπερήφανος που έχω άλλο ένα βραβείο στη συλλογή μου αν και το πρωτότυπο χρυσό θα το κρατάει ο Πρωθυπουργός !

Κατά τα άλλα .....υπομονή, στερήσεις, μιζέρια και μην ξεχάσουμε να τρέξουμε για ψήφο !

Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Πρωθυπουργέ, που μου το αφιερώνεις και μένα, σε ένα άσημο πολίτη αυτής της χώρας....  ένα "πολίτη", που είναι γνωστός μόνο από το ΑΦΜ του και το ΑΜΚΑ του !!

Τι θα έκανα χωρίς αυτό το βραβείο δεν γνωρίζω !?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου